Webinar

Talk by ALK är ett utbildningskoncept för utbyte av kunskap, insikter och erfarenheter inom allergi, avsett för att stödja hälso- och sjukvårdspersonal. Här kan du hitta information om aktuella utbildningar och webinarier med mera. Let’s talk!

Jext® - akutbehandling vid anafylaxi 

 Den 13 juni arrangerar ALK ett lunchwebinar på temat anafylaxi och adrenalin, med fokus på handhavande av Jext®. Webinaret vänder sig till er som vill ha grundläggande information om adrenalinpennan Jext och praktiska aspekter kring behandlingen. Till vår hjälp har vi Magnus Lindqvist, Medical Science Liaison på ALK. I samband med webinaret ges möjlighet att ställa frågor.
 

Vi sänder live tisdag 13 juni kl 12.15-12.45. Välkommen att anmäla dig via länken nedan. På förmiddagen den 13 juni får du sedan länk till sändningen. Har du kollegor som du tror skulle vara intresserade får du gärna vidarebefordra inbjudan. Observera att webinaret enbart riktar sig till hälso- och sjukvårdspersonal.

 

Anmäl dig här

 

Talk Play
Här kan du ta del av tidigare inspelade webinarer.
Anmäl dig här så håller vi dig uppdaterad om våra utbildningar (webinarer och andra kurser), produktstatus och produktnyheter inom området allergi och allergivaccination.
Senast uppdaterad: 2023.06.05