Webinar

Talk by ALK är ett utbildningskoncept för utbyte av kunskap, insikter och erfarenheter inom allergi, avsett för att stödja hälso- och sjukvårdspersonal. Här kan du hitta information om aktuella utbildningar och webinarier med mera. Let’s talk!

Allergivaccination för barn – varför och när?

Maria Ingemansson, Med dr, överläkare barnallergi och lungmedicin vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Stockholm, kommer att prata om AIT ur ett barnperspektiv – skillnader i indikationer, praktiska aspekter och läkemedelsbehandling jämfört med vuxna. Det kommer även finnas tid för frågor.
Vi sänder live torsdag 19 maj kl 12.05-12.50
Anmäl dig via länken nedan. På förmiddagen den 19 maj får du sedan länk till sändningen.

Anmäl dig här

Korsreaktioner vid pollen- och födoämnesallergi

Ulf Bengtsson, specialist inom allergologi och invärtesmedicin och har tjänstgjort som överläkare och docent vid Allergisektionen, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, kommer att prata om korsreaktioner i samband med pollen- och födoämnesallergi. Hälften av alla som är allergiska mot björkpollen har korsallergi. Vad är korsallergi och vad är orsaken till detta? Hur vanligt är det och hur kan symtom undvikas? Det kommer även finnas tid för frågor.
Vi sänder live 1 juni kl 12.10-12.50.
Anmäl dig via länken nedan. På förmiddagen den 1 juni får du sedan länk till sändningen.
Varmt Välkomna!

Anmäl dig här

Talk Play
Här kan du ta del av tidigare inspelade webinarer.
Anmäl dig här så håller vi dig uppdaterad om våra utbildningar (webinarer och andra kurser), produktstatus och produktnyheter inom området allergi och allergivaccination.
Senast uppdaterad: 2022.05.16